Hanse 315

Ervaar de rust van het water met uw partner of vrienden voor een dag, weekend of lange reis. De Hanse 315 is er klaar voor. Dankzij de ruime kuip, volledige controle vanaf de stuurstand en de zelfkerende fok worden alle manoeuvres gedaan met het grootste gemak.  Uiteraard is de Hanse 315 goed alleen te varen door de zelfkerende fok op een overloop en zijn alle vallen en schoten naar de stuurman/vrouw geleid.

Het jacht is geschikt voor zowel sportief zeilen als ontspannen zeilen. De zeileigenschappen zijn uitstekend en daarnaast biedt de boot veel comfort. De hanse 315 is van alle gemakken voorzien. Het interieur van de boot is uitgerust met een royale achterhut en royale natte cel met douche en toilet. In de voorpunt is de mogelijkheid om een 2 persoonsbed te maken. Eventueel kunnen in de salon nog een volwassene en een kind slapen. De keuken is voorzien van een koelbox, 2 pits gastoestel en oven. Verder is alle benodigde keukeninventaris aan boord. Voor de koudere dagen is de boot voorzien van een kachel en een kuiptent.

De jachten van Hanse zijn modern en strak qua uiterlijk. De gestroomlijnde jachten zijn ontworpen door Jüdel/Vrolijk & co en het interieur is ontworpen door Design Unlimited.